ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Μονώσεις
Βροντάκης Παύλος - Τοποθέτηση Πλακιδίων - Μονώσεις - Οικοδομικές Εργασίες Ηράκλειο Κρήτη
Χρησιμοποιώντας όλη τη γνώση μας και την εμπειρία πάνω στο θέμα των μονώσεων και των στεγανοποιήσεων, εδώ και πολλά χρόνια, μαζί με τις ασυναγώνιστες τιμές, κερδίζουμε την εμπιστοσύνη του κάθε υποψηφίου πελάτη και εγγυόμαστε για την άριστη ικανοποίηση των αναγκών, για κάθε έργο, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό.
 
Η κάλυψη των αναγκών σας είναι ο στόχος μας, δίνοντας λύση στο πρόβλημα της μόνωσης και την πρόληψη από κάθε πιθανό παράγοντα. Τα συνεργεία μας χρησιμοποιούν τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά και εγγυούνται πλήρως την μακροβιότητα της μόνωσης καθώς παρέχουμε εγγυημένη μόνωση.
 
Είναι πλέον γνωστό πως το 40% των θερμικών απωλειών του σπιτιού μας, γίνεται από την ταράτσα. Με το κόστος για θέρμανση να είναι στα ύψη, με όποιον εναλλακτικό τρόπο και αν διαλέξετε για την θέρμανση ή ψύξη του χώρου σας, η μόνωση ταράτσας (θερμομόνωση ταράτσας) είναι η καλύτερη λύση για εξοικονόμηση χρημάτων κι εν τέλει ενέργειας και κόστους.
 
Θα δείτε άμεσα και ορατά αποτελέσματα με την κατάλληλη μόνωση ταράτσας τόσο στην ποιότητα της ζωής σας εντός σπιτιού όσο και στην τσέπη σας απο την εξοικονόμηση ενέργειας, διότι δεν θα υπάρχουν απώλειες προς το εξωτερικό περιβάλλον, η θερμοκρασία εντός σπιτιού θα διατηρείται σταθερή στα επιθυμητά επίπεδα που θα ορίζετε εσείς και θα γίνεται λιγότερη χρήση των συστημάτων θέρμανσης/ψύξης.
 
Η εταιρεία μας αναλαμβάνει εργασίες: για όλα τα είδη μονώσεων - στεγανοποιήσεων

 
 
 
Αναλαμβάνουμε όλα τα είδη μονώσεων - στεγανοποιήσεων, θερμομονώσεων, θερμοπροσόψεων, αφρομπετών, περλομπετών, τσιμεντοκονιών, πλακοστρώσεων, θερμοσταγανών βαφών, δαπέδων, πράσινων ταρατσών προσαρμοσμένα στις ιδιαιτερότητες του κάθε χώρου για καλύτερη απόδοση της μόνωσης - στεγανοποίησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ζητήστε μας προσφορά!

 Βροντάκης Παύλος
 Λεωφ. Κνωσσού 59, Ηράκλειο
 Τηλ: 2814002724, 6940258749